HJÆLP! JEG ER NY I KLUBBEN

Dit barn er nu indmeldt i Pumpestationen - og du har sikkert en masse spørgsmål.

 

Find de fleste svar i menuen til venstre.

  

Har I yderligere spørgsmål til os er I velkommen til at ringe eller komme ned og få en kop kaffe og en snak.

 

Den væsentligste forskel mellem fritidshjemmet og fritidsklubben

er, at jeres barn for første gang går fra pasningsordningerne til et fritidstilbud. Idet fritidsklubben er et tilbud har vi andre normeringer, færre voksne pr. barn og andre aktiviteter at byde på. Det betyder bl.a. at vi ikke tjekker om børnene møder ind i klubben efter skoletid til forskel fra fritidshjemmet. Det betyder at I fra nu af skal til at lave aftalerne barn og forældre imellem. Til forskel fra fritidshjemmet, hvor pædagogerne holder styr på hvem der skal hjem hvornår o.s.v.

De fleste børn synes det er spændende, og det er som regel også sværest for jer forælder at jeres barn allerede skal starte i klub.

 

Introforløb

Klubben har et introduktionsforløb i maj og august måned, hvor vi opfordrer forældrene til at sende deres børn i klub hver dag i måneden, hvilket giver os muligheden for at:

  • Tage på dagstur med børnene og vise dem hvilke aktivitetsmuligheder de kan tilmelde sig her i klubben.
  • Lære børnene at kende og omvendt.
  • Lære børnene kulturen, reglerne og dagligdagen her i huset.
  • Nye og gamle medlemmer lærer hinanden at kende.

 

Det er vores erfaring at børnene får meget nemmere ved at knytte sig til huset hvis de deltager så meget som muligt i dette forløb. Men under alle omstændigheder vil bestyrelsen og personalet i Pumpestationens Fritidscenter gerne byde børn og forældre VELKOMMEN I KLUBBEN!

Vi glæder os til at se jer